Information Hope    

Køn:                           Hun
Født:                          September 2018
Neutraliseret:           Ja 
Forventet slutvægt: 15 kg.                    
Formidlingsgebyr:    3500 kr. 
Befinder sig:              Grækenland, Hos plejefamilie
————————
Kontakt os på:          Adoption@dfas.dk       

Hvem er Hope:

Hope er en glad og tillidsfuld hundepige, på trods af en lidt hård start på livet. Hope er vokset op under dårlige kår i en ældre mands have, med sine 2 brødre, mor og 40 katte. Den ældre mand har prøvet at gøre det bedste for dyrene, desværre har han ikke råd til at fodre dyrene eller helbredet til at passe dem ordentligt. Hope’s 2 brødre er blevet stjålet en nat i starten af Maj, man tror umiddelbart at det er et af sigøjner samfundende som har taget dem. 

Xristiana som er en af dem vi samarbejder med i det nordlige Grækenland, har heldigvis fået overtalt den ældre mand til at må overtage Hope og hendes mor. De er derfor nu i sikkerhed (Har været det siden midt Maj), har det godt og trives. Hope’s mor har fået et hjem i USA. 

Hope er den sødeste lille fighter. Hun er trods sin hårde start på livet en legesyg, glad og tillidsfuld hundepige. Hope står altid klar til en god krammer, nus og opmærksomhed. Derudover er hun så glad for at havde fået en hundeseng at sove i. Hun vil helt sikkert elske, at må få en plads i sofaen. Vi krydser fingre for at den helt rette familie findes til denne skønne hundepige, så hun kan få en ny start og blive en elsket familiehund!

Det vil kun være en bonus, hvis du har en social og legesyg hund i forvejen, da Hope er van til at være blandt andre hunde/Katte. 

Det er et must at du ønsker at gå til hundetræning (I hvert fald 1 omgang som typisk er på 8-10 gange) med Hope når hun er faldet til i et nyt hjem, så hun får en god start på sit nye liv. 

Er du klar på at Hope stadig lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive socialiseret? Har du masser af tålmodighed og er du også helt vild med Hope? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 Dyrlæge check:  

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.