Honey

Navn: Honey

Født: ca. Januar 2017

Køn: Hun, neutraliseret

Befinder sig: Spanien, hos plejefamilie

Vægt: Ca. 14 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Sødeste mor Honey blev indleveret med hendes 8 hvalpe som blot var ca. 2 uger gamle. 

Honey havde i længere tid gået fortvivlet rundt i byen Zafarraya som ligger i Spanien. De lokale gav hende mad en gang om dagen og havde sørget for at hun hende et tæppe til om natten. Da hvalpene blev født forsatte de lokale med give Honey foder, men det er hårdt at være mor til 8 hvalpe på gaden!    

Heldigvis blev internatet vi samarbejder med i Spanien kontaktet, og de valgte at tage Honey samt hendes 8 hvalpe ind. De bor derfor nu i sikkerhed hos en god plejefamilie i Syd Spanien. 

Alle otte hvalpe har vokset sig store og stærke og nyder tilværelsen hos plejefamilien. Mor Honey nyder også at der er mennesker omkring hende, hun er en meget blid og tillidsfuld hundepige samt ikke mindst en rigtig god og kærlig mor.  

Honey har været god med de andre voksne hunde hun har mødt, og elsker når der er nogen tobenet som har tid til at nusse hende. Derudover er Honey meget glad for sine gåture og er tryg ved hundesnoren. Derfor tror vi også at Honey på et tidspunkt har boet hos en familie. Måske blev hun smidt på gaden fordi hun havde hvalpe i maven? 

Honey vil kunne flytte til Danmark fra slut februar såfremt hun er blevet adopteret af en god og kærlig familie. 

Vi er helt forelsket i denne skønne og seje hundepige! Er du også det, og er du/i klar til at hun skal lære alle hverdagens basale ting?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og det er et krav ved adoption igennem os, at der bliver tegnet en udvidet sygeforsikring.