Helga 

Navn: Helga 

Alder: 1 år

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: København hos sin familie

Slut Vægt: Ca. 22 kg. +/- 

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Ida Lind 

 

 

Skønne Helga søger desværre et nyt hjem. Hun kom til Danmark i slutningen af marts 2021. Helga vil kunne mødes i København hos sin nuværende familie, hvis vi vurderer at man er et match til hende. 

Vi har i samarbejde med Helga’s familie kommet frem til, at Helga ikke er en lejlighedshund. Hun er en aktiv teenager, som har brug for mere plads at boltre sig på. 

Helga er et skønt Podengo Mix som kommer fra Spanien. Hun blev fundet løbende i vejkanten da hun var ca. 8 mdr. gammel af internatet vi samarbejder med i Sydspanien. Hun har ikke boet på internatet, da hun i Spanien var hos en plejefamilie indtil hun rejste til Danmark. 

Helga er en meget social, nysgerrig, klog, tillidsfuld og aktiv hundepige.  Hun har været god med de hunde hun har mødt på sin vej både i Danmark og i Spanien ( F.eks. i hundeparker) samt med mennesker, både unge og gamle. Alt i alt er Helga bare en meget social og glad pige.   

Hun elsker tyggelegetøj, at lege med andre hunde, kødben, at løbe og bade i havet. Hun går sågar på jagt efter tang med hele hovedet under vandet i ny og næ. 

Når hun har et stykke græs at udfolde sig på vil man opleve at hun er det største legebarn. Samtidig kan hun også finde meget glæde i blot at ligge og slappe af i solen. 

Helga kan i dagstimerne nu fint være alene hjemme i omkring 6 timer, dog bryder hun sig ikke om at være alene hjemme om aftenen endnu. Hun har svært ved at finde ro, med alt den aktivitet og de lyde der hører med når man bor i en lejlighedsbygning. 

Man skal dog også huske på, at Helga er Teenager med stort T og derfor også f.eks. kan være meget kreativ i hjemmet når hun er alene hjemme.  Hvilket er hendes største udfordring. 

Helga har stadig en masse hund skal lære, men hun er lærenem og hun har viljen samt lysten til at lære. 

I Danmark har Helga haft besøg af en adfærdsbehandler, som ud fra et møde i nuværende hjem vurderer, at Helga har en sund og naturlig adfærd for hendes race og alder.

Helga søger en aktiv og hundeglad familie, som allerede har hundeerfaring og ikke bor i lejlighed. Det er et stort plus hvis man har kendskab til specielt podengoen eller andre aktive racer. Det vil også kun være et plus, hvis der allerede er en glad snude i hjemmet, det er dog ikke et krav.

Vi søger et hjem, hvor der ikke er børn under 10 år. Ikke fordi Helga ikke kan med børn, men da hun er en aktiv unghund, er det vigtigt at hun kommer i en familie, hvor der er tid og kan være fokus på hende. 

Kunne Helga være noget for dig/jer og har I lyst og overskud til en dejlig, sjov, aktiv og intelligent unghund?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.