Haggis

Navn: Haggis

Født: 8/12 2019

Køn: Han, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Befinder sig: Spanien, hos plejefamilie

Forventet slutvægt: Ca. 15-20 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Charmerende Haggis blev indleveret med hans 7 søskende samt deres mor, da han var blot ca. 2 uger gamle. 

Mor Honey havde i længere tid holdt til i byen Zafarraya som ligger i Spanien. De lokale havde fodret hende og givet hende et tæppe. Da hvalpene blev født forsatte de lokale med give Honey foder, men det er hårdt at være mor til 8 hvalpe på gaden!   

Heldigvis blev internatet vi samarbejder med i Spanien kontaktet, og de valgte at tage mor samt hvalpe ind. De bor derfor nu i sikkerhed hos en god plejefamilie i Syd Spanien. 

Alle otte hvalpe har vokset sig store og stærke og nyder tilværelsen hos plejefamilien med deres mor. 

Haggis er en nysgerrig, legesyg og glad lille bandit. Han elsker at lege med sine søskende og at gå på opdagelse i haven. Derudover syntes Haggis at hans mad og en god lang lur bagefter er noget at det bedste. Haggis og hans søskende er som hvalpe er flest.

Haggis vil kunne flytte til Danmark omkring slut marts/start April, såfremt han er blevet adopteret af en god og kærlig familie. 

Haggis forventes at blive en lille/mellem størrelse hund – et forsigtigt gæt vil være omkring 15-20 kg.  Hans mor vejer 14 kg. og er også til adoption. 

Kunne charmetrolden Haggis være noget for dig/jer, og er du/i klar til at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og det er et krav ved adoption igennem os, at der bliver tegnet en udvidet sygeforsikring.