Haggis

Navn: Haggis

Født: 08.12.2019

Køn: Han

Befinder sig: Jægerspris 

Kommer oprindeligt fra: Spanien

Vægt: 15 kg.

Højde i ryg: ca. 40 cm.

Adoptionsgebyr: 2500 kr.

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Ida Lind 

 

 

Søde Haggis som kommer fra Spanien, søger desværre et nyt blivende hjem. Han bor hos hans nuværende familie i Jægerspris, indtil det helt rette hjem er fundet.

Haggis søger et nyt hjem, da han pt. er meget stresset efter forandringer i nuværende hjem, hvor der er kommet en baby til. Stressen udspringer sig af at familien har måtte haste på hospitalet i tide og utide, samt at hustanden har/ er vendt på hovedet grundet en for tidlig fødsel.   

Haggis som er noget af en charmør ELSKER godbidder og ikke mindst menneskemad (Dette får han kun en sjælden gang i ny og næ – da han ellers ikke gider sin egen mad).

Specielt kogt kylling og pølser er et hit! Familien har derfor brugt dette ved træning og søg i haven. Med de rigtige godbidder i hånden er Haggis villig til en hver form for træning. Han er en utrolig lærenem  fyr, og det er vigtigt at en kommende familie både stimulerer ham fysisk, men også mentalt. 

Haggis er glad for ALLE mennesker. Fremmede eller nogle han kender, vil han så gerne hilse på – hvis han får lov. Hans glæde er dog så stor at han hopper op, og når han er rigtig glad kan han hoppe rigtig højt (hovedhøjde). Fremmede børn har han ikke hilst på, men familien to børn på  10 og 12, er han normalt god ved og med. 
Haggis generelle adfærd er at han er nysgerrig, glad, opsøgende. Overfor andre hunde vil han lege og hilse. Han underkaster sig gerne hunde der er mindre (fysisk) end ham.  Han vil generelt bare gerne lege med andre og er ikke en problem skaber. 
 

Han kan lide både at sove tæt og er en rigtig putte hund, men også at få kastet bold eller spillet fodbold med. Trække torv forstår han ikke helt, men han er god til at ødelægge torvene. Han elsker generelt legetøj og er ganske stolt hver gang han får noget nyt, så skal det vises frem. 

Haggis er lidt egenrådig, men han ved præcis hvad der er det rigtige at gøre, når han får et hint eks. at man lige rømmer sig og kigger på ham. Han er en meget opmærksom hund. 

Han kan godt lide at bruge de varme dage i haven, hvis havedøren blot står åben og han har en stol at lægge sig i. 

Det vil være et stort plus hvis der allerede er en hund i hans kommende familie, dog en som er lidt ældre end ham selv, men også aktiv. 

Vi søger et aktivt og hundekyndigt hjem til Haggis, som kan give ham stabile rammer og den nødvendige ro han har brug for. Derudover søger vi et hjem uden små børn, da dette stresser ham meget. Hvis der er børn i hjemmet skal de være 12 år +.    

Haggis formidles ikke til lejlighed eller storbyen.

Kunne denne charmetrold være noget for dig? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Inden snuderne ankommer til Danmark:

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.