Gyra

Navn: Gyra

Alder: 2 år 

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: ca. 16-18 kg. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Husky Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Ida Lind 

Smukke Gyra blev fundet i en vejkant med sine 6 nyfødte hvalpe i Grenada området. Hun var meget træt, tørstig og ikke mindst sulten. Hun ville meget gerne med de frivillige ind i bilen. Hendes små hvalpe var så fine og hun har været en rigtig god hundemor både på gaden, men også efter de alle kom i sikkerhed på internatet. 

Gyra’s hvalpe fik hurtigt nye hjem, men ingen har ønsket at adopteret hende endnu. Det kan vi slet ikke forstå. 

Gyra er en meget aktiv og social hundepige, hun elsker at komme på gåture med de frivillige og er altid klar på snak og hygge. 

Hun kommer godt ud af det med de fleste hunde på internatet, dog er der et par enkelte hun bliver nervøs omkring. Hun har klaret børne og katte testene godt. 

Gyra stresser en del på internatet, da hun er en af de mere aktive hunde, vi forventer derfor at med de rette rammer og stimulering, vil hun begynde at slappe mere af. 

Som udgangspunkt formidles Gyra ikke til lejlighed. 

Er du også faldet for denne skønne pige? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Gyra vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Gyra vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Gyra vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.