Goofy

Navn: Goofy

Født:  15.03.2020

Køn: Han, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Forventet Slutvægt: 22-30 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontaktperson: Mette P.

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Skønne Goofy og hans søster Bamba blev fundet løbende midt på vejen i Grenada af nogle frivillige fra internatet vi samarbejder med i Syd Spanien. De var begge meget trætte, sultne og ikke mindst forvirret. De bor nu begge i sikkerhed på internatet og trives. 

Goofy og Bamba er blot to store hvalpe, som elsker at lege og give den gas! De kommer godt ud af det med de andre hunde på internatet, de kan dog være lidt voldsomme i deres leg. De kender ikke til deres størrelser. 

De elsker godbidder og at få opmærksomhed af de frivillige på internatet. De frivillige er igang med at lære dem at gå i snor, træningen går okay, men de er stærke og har meget de skal lære af hverdagens basale ting.

Goofy er en rigtig charmør overfor de frivillige på internatet!

Vi søger et hjem til Goofy som er aktivt og  som har tålmodigeden til, at Goofy som er unghund skal lære en hel masse. Det er kun en fordel, hvis man i forvejen har erfaring med at havde hunde som er +20 kg.

Grundet hans størrelse og aktivitets niveau formidles han ikke til Lejlighed eller række hus. Han vil ELSKE at få sig en have han kan sole sig i om sommeren, når han ikke er på eventyr i skoven! 

Goofy har mulighed for at komme til Danmark midt februar, hvis den rette familie dukker op. 

Kunne han være noget for dig/jer, og er du/i klar på at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania. Læs mere om hvilke tests der foretages under “adoption” i menuen.

Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.