Gamara

3 år

agsdi-dog-2

Hun, neutraliseret

5-6 kg.

Spanien - plejefamilie

}

Næste tur slut oktober

Hvem er jeg?

Søde lille Gamara blev fundet gående i vejkanten alene og træt udenfor Granada. Der var heligvis en lokal som stoppede og bragte hende i sikkerhed på internatet vi samarbejder med i sydspanein. 

Gamara har siden hun blev fundet været i pleje hos en af de frivillige som arbejder på internatet. 

Alle hverdagens basale ting er stadig meget nye for Gamara, men hun bliver stille og roligt mere og mere tryg ved alle de nye ting. Hun har vist sig, at være noget af en putte trold, madglad og ikke mindst kontaktsøgende og legesyg. Plejefamilien vurderer at hun har et medium aktivitetsniveau. 

Gamara drømmer om et kærligt, tålmodigt, aktivt hjem, hvor der er tid til at give hende alt det hun fortjener! Det er vigtigt, at hendes kommende familie kender til positiv træning og KUN gør brug af dette. 

Er du ligeså forelsket i Gamara som vi er, og er du klar på at hun som udgangspunkt skal lære alt og at det kan tage tid?

 send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Inden afrejse

Adoptionsgebyret er på 3500 kr. og dækker de omkostninger der i forbindelse med hundenes import osv. 

Gamara vil blive vaccineret med standard vaccinen (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Gamara vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptionen igennem DFA.

Adoptionsgebyret dækker bl.a.

N

Vaccinationer

N

Sundhedstjek

N

Tests

N

Chip

N

Rejse

N

EU-pas

Hvordan adopterer du en snude igennem DFA?