Flora

Navn: Flora

Født: 23.11.2016 

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: Ca. 15 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Smukke Flora blev fundet gående alene på gaden, hun var sulten, træt og stresset. Heldigvis var der en lokal, som stoppede for at bringe hende i sikkerhed på internatet – Hun hoppede lige ind i bilen og lagde sig til at sove med det samme. 

Flora har boet på internatet siden 13.11.2017 og er i den grad en af de mange glemte podengo mix. 

Flora var i starten meget stresset over de andre hunde, madsituationen og ikke mindst den store omvæltning. Efter 1 måneds tid begyndte hun stille og roligt at slappe mere af. 

Flora syntes det er skønt når der er en frivillig, som har tid til at snakke og nusse. En gang om ugen kommer der besøg af børn/unge og dette tager hun også rigtig fint.  

Flora er en aktiv hundepige som vil elske nogle gode lange gåture i skoven, hygge på sofaen, søge opgaver i haven, en god blød hundeseng og en masse lækre godbidder. 

Er du klar på at smukke Flora skal lære hverdagens basale ting og har du masser af tålmodighed samt erfaring med at havde hund?  

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Flora vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Flora vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.