Fili

Navn: Fili

Født omkring:  Start April 

Køn: Hun, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Forventet slutvægt: Ca. 8-10 kg./ Small

Befinder sig: Spanien 

Adoptionsgebyr: 3000 kr. 

Race: Lille Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Søde lille Fili på ca. 2 mdr. søger med lys og lygte efter et kærligt hjem.

Fili og hendes søster Carmen blev fundet i en pap-kasse i en lille lokal by nær internatet. De bor nu i sikkerhed hos en plejefamilie indtil de har fået der vacciner og kan flytte ind i hvalpegården på internatet i Spanien.

De er begge sociale, legesyge, nysgerrige og nyder at få lov til at være hvalpe. Bamser er lige sagen !! De opfører sig som de fleste hvalpe gør hos deres plejefamilie og virker indtil videre uberørte af den anderledes start på livet.

Fili og Carmen vil ikke blive ret store, det forventes at de bliver en 8-10 kg. Fili har ikke en hale (kun en stump) dyrlægen har vurderet at det er sådan hun er født.

Det er et must at du ønsker at gå til hundetræning med Fili (I hvert fald 1 omgang som typisk er på 8-10 gange) når hun er faldet til i et nyt hjem, så hun får en god start på sit nye liv som familiehund.

Er du klar til at Fili skal lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive renlig, blive tryg ved dine rammer og hverdag? Har du masser af tålmodighed og ikke mindst et stort hundehjerte?

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og oprette en sygeforsikring (Ansvarsforsikring er inkluderet i denne).