Eric

Navn: Eric

Født: 10.06.2018

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt: Ca. 12 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Skønne Eric blev fundet gående alene i 40 graders varme i en mindre by i bjergene. Han var tynd og meget dehydreret. En lokal bragte ham derfor bragt til dyrlægen for at få tjekket om han havde en chip. Som forventet var der ingen chip og ingen som savnede ham. 

Eric blev derfor bragt til internatet i Spanien, hvor han nu bor i sikkerhed. MEN hans største ønske er at finde sit helt eget hjem. 

Erik er en glad og tillidsfuld fyr, som går godt i spænd med de andre hunde som bor i hans kennel. Han er legesyg og nysgerrig. Derudover går Eric fint i snor, og syntes det er fantastisk når han får lov til at bruge sin snude. 

Vi tror at Eric som hvalp har boet i et hjem, da han på sine gåture opsøger dørene på husene som bliver passeret. Han vil meget gerne indenfor. Måske har han boet i et hjem som hvalp og blevet kasseret da han blev unghund eller måske er han en af de mange jagthunde som hvert år bliver efterladt i marken når de ikke er gode nok. 

 Eric er et skønt podengo mix på blot ca. 12 kg. 

Eric/Podengoen er en aktiv hund, med et jagt-instinkt. Han vil elske nogle gode lange gåture i skoven, hygge på sofaen, kram, søge opgaver naturen og ikke mindst en masse lækre godbidder. Dem med kylling er klart favoritterne! 

Kan du give Eric et godt hundeliv uden flere svigt, og er du klar på at han som udgangspunkt skal lære alle hverdagens basale ting? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Eric vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia m.m. (Læs mere i menupunktet “Adoption”) 

Eric vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.