Dill

Navn: Dill

Født: 25 November 2019

Køn: Han, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Befinder sig: Spanien 

Forventet slutvægt: Ca. 12 kg. (Lille-mellem hund)  

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Charmetrolden Dill blev fundet og bragt i sikkerhed på internatet vi samarbejder med i Spanien da han var blot 1 dag gammel.  Dill blev fundet sammen med hans 5 søskende og mor Rosa.

Alle seks hvalpe har vokset sig store og stærke samt nyder at være i trygge rammer. Rosa har været en god mor! 

Dill er en nysgerrig, legesyg og glad lille bandit. Han elsker at lege med sine søskende samt de andre hvalpe i hvalpegården og at gå på opdagelse. Derudover elsker Dill Plysbamser, hans mad og en god lang lur.  

Dill har meget han skal lære, og det vil derfor være en stor fordel, hvis du ønsker at gå til hvalpetræning / socialiserings træning. 

Dill vil kunne flytte til Danmark d. 16/2, såfremt han er blevet adopteret af en god og kærlig familie. 

Han forventes at blive en lille mellem størrelse hund – et forsigtigt gæt vil være omkring 12 kg.  

Kunne charmetrolden Dill være noget for dig/jer, og er du/i klar til at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og det er et krav ved adoption igennem os, at der bliver tegnet en udvidet sygeforsikring.