Devon

Navn: Devon

Født: 30.08.2018 

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 18 kg. / Medium 

Befinder sig: Spanien

Race: Schæfer Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Devon på ca. 10 mdr. stod bundet til internatets port, da de frivillige mødte ind om morgnen. Devon var imødekommende og tillidsfuld overfor de frivillige. De kørte straks Devon til dyrlægen, hvor hans helbred blev tjekket. Udover at han var meget tørstig og træt var han i rigtig fin stand og dyrlægen havde ingen anmærkninger på ham.   

Selvom Devon nu bor i sikkerhed på internatet drømmer han om blød hundeseng at sove i, tryghed, gåture i skoven og en familie som ikke vil svigte ham igen. 

Devon går fint i spænd med de andre hunde på internatet, og så elsker han mandag. Om mandagen kommer gåtur holdet og Devon står helt klar ved lågen. Han er ikke så god til at gå i snor endnu, men han bliver bedre og bedre. 

Vi håber at den helt rette familie til Devon snart dukker op! 

Er du klar til at Devon skal lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive tryg ved dine rammer og hverdag? Har du masser af tålmodighed og søger du et nyt familiemedlem? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og tegne en udvidet sygeforsikring når hunden ankommer til Danmark.