Darcy

Navn: Darcy

Født: 8/12 2019

Køn: Hun, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Befinder sig: Spanien, hos plejefamilie

Forventet slutvægt: Ca. 12-15 kg. (Lille/mellem hund)  

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Charmerende Darcy blev indleveret med hendes 7 søskende samt deres mor, da hun var blot ca. 2 uger gamle. 

Mor Honey havde i længere tid holdt til i byen Zafarraya som ligger i Spanien. De lokale havde fodret hende og givet hende et tæppe. Da hvalpene blev født forsatte de lokale med give Honey foder, men det er hårdt at være mor til 8 hvalpe på gaden!   

Heldigvis blev internatet vi samarbejder med i Spanien kontaktet, og de valgte at tage mor samt hvalpe ind. De bor derfor nu i sikkerhed hos en god plejefamilie i Syd Spanien. 

Alle otte hvalpe har vokset sig store og stærke og nyder tilværelsen hos plejefamilien med deres mor. 

Darcy er en nysgerrig, legesyg og glad lille bandit. Hun elsker at lege med sine søskende, legetøj og at gå på opdagelse i haven. Derudover syntes Darcy at hendes mad og en god lang lur bagefter er noget at det bedste. Darcy og hendes søskende er som hvalpe er flest og der er ikke meget forskel på deres adfærd.

Darcy vil kunne flytte til Danmark med sine søskende omkring slut marts/start April, såfremt hun er blevet adopteret af en god og kærlig familie. 

Darcy forventes at blive en lille/mellem størrelse hund – et forsigtigt gæt vil være omkring 12-15 kg.  Hendes mor vejer 14 kg. og er også til adoption. 

Kunne skønheden Darcy være noget for dig/jer, og er du/i klar til at hun skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og det er et krav ved adoption igennem os, at der bliver tegnet en udvidet sygeforsikring.