Dante

Navn: Dante

Født:  25/6 2018   

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt:  ca. 25 kg. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Galgo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Ida Lind 

Dante er et skønt galgo mix blev fundet løbende i olivenlundene udenfor Granada området helt alene. Han bor nu heldigvis i sikkerhed, på internatet i Syd-Spanien som vi samarbejder med. 

Dante er en skøn fyr! Han ELSKER at blive nusset og er en rigtig charmetrold! Han hilser gerne på alle som besøger internatet og har været god med de børn han har mødt. 

Da Dante er et galgo mix elsker han er løbe, og det er et behov for ham at kunne komme ud og give den gas – men  ellers er han en rolig og kælen fyr. Han er god med de andre hunde på internatet, både hunner og hanner. På internatet er han hverken den dominerende eller underdanige fyr i flokken. 

Dante drømmer om et hjem med en have (indhegnet) hvor man kan sole sig om sommeren samt med natur tæt på så han kan komme på nogle gode gåture hverdag. Du skal være klar på at Dante som udgangspunkt skal lære alle hverdagens basale ting.

Han er kommet i en plejefamilie i Spanien nu(Nov 2020), for at han har et kendskab til mere. Plejefamilien melder tilbage at det går rigtig godt, han trives med roen og ikke mindst alt opmærksomheden og gåturene. De melder tilbage at den eneste udfordring de oplever med ham er, at han ikke syntes det er så sjovt at være alene hjemme. SÅ dette skal der trænes med i et kommende hjem.    

Læs mere om Galgoen inden du kontakter os. 

Så er du ligeså vild med denne skønne fyr som vi er og kan du tilbyde ham et godt liv, hvor han ikke vil blive svigtet igen? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Dante vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Dante vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.