Chico

Navn: Chico

Født: 01.09.2014

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: ca. 8 kg.

Befinder sig: Spanien, bor hos plejefamilie

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Lille charmerende Chico blev fundet gående alene oppe i en lille bjergby udenfor malaga. Vi ved ikke meget om denne lille fyr, dog var han lidt overvægtig da han blev fundet samt meget glad og kærlig. Vi tænker derfor at han har boet hos en familie. 

Chico er kommet i en plejefamilie, da det er svært for sådan en lille fyr, på 5 år at være på internatet. 

Han er god med plejefamiliens andre hunde samt deres katte. Han er dog ikke så lejesyg længere, så når de store hunde vil lege kan han godt trække sig tilbage. 

Chico er glad for mennesker og alt den kærlighed de vil give samt godbidder. Han elsker at ligge i sofaen og få nus på maven. Derudover er han renlig hos nuværende plejefamilie og går fint i snor. Han er glad for sine gåture og elsker at snuse rundt i græsset. 

Chico vil foretrækker et hjem, som ønsker et kærligt familiemedlem og har en stille og rolig hverdag med tid til at være sammen med ham. 

Kunne charmetrolden Chicovære noget for dig/jer, så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia.

Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og oprette en udvidet sygeforsikring.