Camilo

Navn: Camilo

Alder: ca. 4 mdr.    

Køn: Han, neutraliseret

Forventet slutvægt:  ca. 12-16 kg. +/- 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kan komme til Danmark: Juli 2021

Race: Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Mette P.  / Ida Lind

Skønne Camillo blev fundet løbende i Benameji’s gader, han løb forvirret rundt og søgte mad og vand samt tryghed.

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien blev heldigvis kontaktet af en lokal som havde holdt øje med Camilo i en uges tid. Camilo bor nu i sikkerhed på internatet indtil det helt rette hjem er fundet.  

Camilo er en charmerende, legesyg og nysgerrig fyr, som vil elske at få hans helt egen familie, som ikke svigter ham igen og har tiden til at få et nyt familiemedlem.

Camilo er en aktiv fyr som kræver stimulering både fysisk og mentalt, men han er også et rigtig putte-hoved. Han har været meget tillidsfuld og kærlig overfor de frivillige på internatet.

Som udgangspunkt skal Camilo lære alle hverdagens basale ting. Verden kan stadig være store og skræmmende når man blot er en ung fyr. 

Camilo søger en aktiv, stabil og kærlig familie, som har tiden til at forsætte hans positive træning med verden og mennesker samt vil behandle ham som et pelset familiemedlem.

Har du masser af tålmodighed, går ind for positiv træning samt har gode rammer og er du lige så vild med denne skønne fyr som vi er?  

Læs gerne mere om racen Podengoen som Camilo er et mix af, inden du kontakter os. 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Camilo vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Camilo vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.