Calimocho

Navn: Calimocho

Født: 20.08.2015

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 32  kg. / Stor

Højde i Skulder: Ca. 60 cm. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Calimocho er stor og kærlig fyr, som blev efterladt om natten ved porten til internatet i Spanien. Han er en smuk herre med  blød pels. 

Calimocho er en social og tillidsfuld fyr som elsker at være i kontakt med de frivillige på internatet. Hvis han får chancen får man også gerne et stort møs med på vejen!  

Han elsker når der er tid til en gåtur og går fint i snor, når han har sin sele på. Alle voksne frivillige kan gå en tur med Calimocho. 

Han har siden dag et været meget social med andre hunde, men som det sker for mange af hundende på internatet ændrer miljøet dem med tiden grundet stress og hierarki i kennelerne. Calimocho har gennem årene på internatet gået fra at være en meget legesyg og hunde social bamse til at blive mere tilbageholden og opmærksom på de andre hunde på internatet. Calimocho har derfor boet alene i en kennel det sidste lille års tid. 

Internatet begyndte at blive opmærksomme på dette og har stille og roligt trænet det med ham, han har fået lidt mere selvtillid overfor andre hunde igen, der er dog stadig et godt stykke vej. Calimocho søger derfor også et hjem hvor der ikke er andre hund – han fortjener at være alene hund og få den ro og opmærksomhed han fortjener! 

 Derudover søger han et hjem som er i hus med en have grundet hans størrelse. 

Er du ligeså vild med denne store charmerende fyr som vi er og er du klar til at han skal lære alle de basale ting ? Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer og gerne et telefonnummer til vores mail adoption@dfas.dk

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og tegne en udvidet sygeforsikring når hunden ankommer til Danmark.