Bulo

 

Navn: Bulo

Født: 21.01.2018

Køn: Han, Neutraliseret 

Vægt: Ca. 30 kg. / Stor

Højde i Skulder: Ca. 60 cm. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Bulo stod en morgen bundet til porten ind til internatet vi samarbejder med i syd Spanien. En stor, glad og meget forvirret fyr. Han kunne slet ikke forstå hvorfor han var blevet efterladt. 

Han var meget tillidsfuld overfor de frivillige på internatet med samme, og er en social fyr.

Bulo er en stor charmetrold, som ikke er nærig med at dele kys ud til alle de frivillige på internatet. Han er glad og ikke mindst meget legesyg. Han elsker tennisbolde, og løber gerne stolt rundt med så mange han kan havde i munden. 

En aktiv fyr, som godt kan virke overvældende da han ikke selv ved hvor stærk han er. Bulo er en rigtig unghund, som også kan være stædig til tider.  Han er igang med at lære, at gå i snor – der er et stykke vej endnu, men det går stille og roligt fremad. 

Bulo er god med de andre hunde i hans kennel, både hunner og hanner samt er kat “workable”. 

En Stor fyr som er meget nysgerrig og tror han er en skødehund,. 

Bulo ønsker sig en familie som er aktive, gerne et hus med have og ikke mindst en masse tålmodighed samt kærlig. 

Er du ligeså vild med denne store skønne fyr som vi er, og er du klar til at han skal lære alle de basale ting og at han er en unghund som er aktiv? Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer og gerne et telefonnummer til vores mail adoption@dfas.dk

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og tegne en udvidet sygeforsikring når hunden ankommer til Danmark.