Bruno

Navn: Bruno

Alder: 1 år (Fødselsdag i pas: 03-01-2020 )

Køn: Han, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Højde (Skulder): Ca. 47 cm

Vægt: ca. 16 kg.

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

 

 

Bruno er en glad, legesyg, blid og kærlig dreng på et år. Han blev fundet, da han havde vandret rundt i Sydspaniens gader i længere tid. Han holdte til i et beboet område, hvor de lokale begyndte at stillede vand frem til ham. Han sad gerne og kiggede flere timer på hovedøerne hver dag, i håb om at han måtte komme indenfor. 

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien, blev kontaktet, af en af dem, som havde stillet vand ud hverdag. Internatet kørte ud og hentede ham så han kunne komme i sikkerhed på internatet.  

Bruno bor nu på internatet i Spanien og venter med længsel på sin helt egen familie, der vil give ham alt den opmærksomhed, aktivering og kærlighed, som han har brug for. 

Bruno elsker at lege, blive nusset og er generelt en glad og mild dreng, der vil trives i en familie, hvor han kan få lov til at være en del af hverdagen. Han er glad for gåture og vil meget gerne lege med de andre hunde samt de frivillige.

Bruno er på internatet en social dreng, der er god med mennesker og andre hunde. Det er vigtigt, at Brunos kommende familie kender til positiv træning og KUN gør brug af dette samt har god tålmodighed og erfaring med hunde.

Bruno kommer til Danmark d. 1/5 2021

Synes du at Bruno er lige så dejlig som vi gør, og er du klar på, at han som udgangspunkt skal lære alle de basale ting i hverdagen og kan være utryg i starten, så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania. Læs mere om hvilke tests der foretages under “adoption” i menuen.

Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.