Brenda

Navn: Brenda

Alder: 8 år

Køn: Hun, Neutraliseret

Befinder sig: Skovlunde 

Vægt: Ca. 25 kg.

Adoptionsgebyr: 1500 kr.

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktpersoner: Ida og Mette P. 

 

 

Søde Brenda stod på det offentlige internat i Spanien, her er der ikke meget plads og de går ofte flere sammen og der er en tidsbegrænsning på deres ophold. Internatet vi samarbejder med i Spanien, blev gjort opmærksom på “gamle” Brenda, og hentede hende straks, da hunde som hende normalt ikke når at få et hjem før tiden er løbet ud. 

Brenda blev adopteret og flyttede ind hos sin nye familie i Danmark. Desværre var der ikke kemi mellem Brenda og familien. Hun bor derfor nu hos en plejefamilie i Skovlunde indtil den rette og sidste familie er blevet fundet. Billederne samt video er fra hendes tid i Pleje. 

På trods af Brendas alder, har hun stadig en masse energi og hun elsker for alt i verden at lege med legetøj. Selvom Brenda er en legesyg pige er hun dog også meget rolig og vil elske en familie som har tiden til at give hende den opmærksomhed som hun har længdes efter.

Hun er god til selv at lege, men hun kan også godt lide at lege sammen, hun aflevere dog først bolden tilbage når hun selv er færdig med at lege og er klar til at lege sammen igen.

Hun er god til at gå i snor, og kan godt lide at komme på gå tur. Dog kan andre hunde godt distraherer hende. Hun kan godt gø af andre hunde, og virke lidt voldsom, men hun er ikke aggressiv. Brenda er en snakkede hund på tur. 

Hun elsker opmærksomhed og kan godt lide at putte, til tider tror hun stadig, at hun er en lille hvalp der ikke fylder eller vejer så meget.

Hun er ved at have lært de basale ting, som at sitte og at lægge sig ned. Hun har ikke helt forstået at hun ikke må være i sengen hos plejefamilien, så om morgenen sniger hun sig ind for at putte (Det slipper hun afsted med). Dog sover hun fint i sturen om natten alene. Sofaen må hun gerne være i, og nyder det til fulde!  

Brenda søger et erfarent hundehjem hvor der ikke er andre hunde og børn under 12 år, da vi ikke ønsker at dette skal være årsagen til at hun skal skifte hjem igen. Hun har været nok igennem! Brenda vil også selv syntes at det fedeste vil være at kunne få opmærksomheden for sig selv og havde en rolig hverdag med leg og gode gåture. 

Derudover formidles Brenda ikke til lejlighed og storbyen. Vi kan se at hun trives bedst med plads og natur omkring sig.  

Kunne den smukke charmetrold Brenda være noget for dig/jer, og er du/i klar til at give hende nogen gode år som hun i den grad fortjener? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.