Brenda

Navn: Brenda

Alder: 8 år

Køn: Hun, Neutraliseret

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 25 kg.

Adoptionsgebyr: 2500 kr.

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Kirsten

 

 

Søde Brenda stod på det offentlige internat i Spanien, her er der ikke meget plads og de går ofte flere sammen og der er en tidsbegrænsning på deres ophold. Internatet vi samarbejder med i Spanien, blev gjort opmærksom på “gamle” Brenda, og hentede hende straks, da hunde som hende normalt ikke når at få et hjem før tiden er løbet ud. Hun bor nu i sikkerhed på internatet vi samarbejder med.

Brenda er trods sin alder en legesyg pige, nysgerrig,  klog og ikke mindst stadig i god form. Selvom Brenda er en legesyg pige er hun dog også meget rolig og vil elske en familie som har tiden til at give hende den opmræksomhed som hun længdes efter.

Hun har været til dyrlægen for at blive neutraliseret og fået et grundigt sundheds-tjek. Dyrlægen vurderer at hun ikke viser tegn på hoftedysplasi eller andet.

Brenda er god med de andre hunde på internatet, både hanner og hunner. Derudover er hun god til at gå i snor og elsker en god godbid!

Der er stadig mange af hveragens basale ting som Brenda skal vænne sig til, men vi er ikke i tvivl om at hun på et tidspunkt har boet hos en familie.

Kunne den smukke charmetrold Brenda være noget for dig/jer, og er du/i klar til at give hende nogen gode år som hun i den grad fortjener? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.