Brenda

Navn: Brenda

Alder: 8 år

Køn: Hun, Neutraliseret

Befinder sig: Esbjerg 

Vægt: Ca. 25 kg.

Adoptionsgebyr: 2000 kr.

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Kirsten

 

 

Søde Brenda stod på det offentlige internat i Spanien, her er der ikke meget plads og de går ofte flere sammen og der er en tidsbegrænsning på deres ophold. Internatet vi samarbejder med i Spanien, blev gjort opmærksom på “gamle” Brenda, og hentede hende straks, da hunde som hende normalt ikke når at få et hjem før tiden er løbet ud. 

Brenda blev adopteret og flyttede ind hos sin nye familie i Danmark. Desværre var der ikke kemi mellem Brenda og en af familiens hunde. Hun bor derfor nu hos en plejefamilie i Esbjerg indtil den rette og sidste familie er blevet fundet. 

På trods af Brendas alder, har hun stadig en masse energi og hun elsker for alt i verden at lege med bolde. Selvom Brenda er en legesyg pige er hun dog også meget rolig og vil elske en familie som har tiden til at give hende den opmærksomhed som hun har længdes efter.

Hun er god til selv at lege med bolde, men hun kan også godt lide at lege sammen, hun aflevere dog først bolden tilbage når hun selv er færdig med at lege og er klar til at lege sammen igen.

Hun er god til at gå i snor, og kan godt lide at komme på gå tur. Dog kan andre hunde godt distraherer hende. Hun kan godt gø af andre hunde, og virke lidt voldsom, men hun er ikke aggressiv. Hvis der er katte og andre små dyr på turen er hun bare nysgerrig og gø’er ikke.  

Hun elsker opmærksomhed og kan godt lide at putte, til tider tror hun stadig, at hun er en lille hvalp der ikke fylder eller vejer så meget.

Hun er ved at have lært de basale ting, som at sitte og at lægge sig ned. Hun har ikke helt forstået at hun ikke må være i sengen hos plejefamilien, hun skynder sig at hoppe op, når hun får muligheden og møver hun sig ind for at putte. Sofaen må hun gerne være i, og nyder det til fulde!  

Brenda har det fint med at køre i bil. 

Brenda søger et hjem hvor der ikke er andre hunde, da vi ikke ønsker at dette skal være årsagen til at hun skal skifte hjem. Hun har været nok igennem! Brenda vil også selv syntes at det fedeste vil være at kunne få alt opmærksomheden for sig selv. 

Derudover formidles Brenda ikke til lejlighed. 

 

Kunne den smukke charmetrold Brenda være noget for dig/jer, og er du/i klar til at give hende nogen gode år som hun i den grad fortjener? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.