Boss

Navn: Boss

Alder: 7 år 

Født: 20/5 2013    

Køn: Han, neutraliseret 

Vægt:  ca. 5 kg. +/- 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3000 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Ida Lind

Boss og Neo blev reddet fra en gård, hvor de levede under forfærdelige vilkår sammen med 27 andre hunde. De levede alle sammen på meget lidt plads i deres egen afføring, dårlig ernæring og måtte passe sig selv.

Internatet vi samarbejder med i Sydspanien samarbejde med et andet internat samt myndighederne og fik fjernet ALLE 29 hunde og bragt dem i sikkerhed. 

Boss er en lidt ældre herre, men er i den grad begyndt at åbne sig op på internatet! Han opsøger selv de frivillige på internatet for at få kontakt og elsker når der er en hyggestund med nus og godbidder.

Da alt stadig er meget nyt for Boss, kan han blive lidt usikker og underdanig, men han vil meget gerne og er nysgerrig. 

Boss er en lille fyr som søger et kærligt, tålmodigt samt stabilt hjem, hvor der er tid til at give ham alt det han fortjener! Det er vigtigt, at hans kommende familie kender til positiv træning og gør brug af dette.  

På internatet er han ved at lære at gå i snor og det går fremad. Boss kommer fint ud af det med de andre hunde på internatet, men foretrækker de mindre hunde. Han er selv en bette fyr på ca. 5 kg. 

Er du ligeså forelsket i Boss som vi er, er du klar på at han som udgangspunkt skal lære alt?

 send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk

 

Boss vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Boss vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.