Information om Bolota

Navn:                        Bolota     
Køn:                           Hun
Alder:                         3-5 år  
Neutraliseret:           Ja
Vægt:                         Ca. 10 kg. 
Formidlingsgebyr:   3500 kr.
Befinder sig:             Portugal
————————
Kontakt os på:          
info@dfas.dk

Hvem er søde Bolota?: 

Bolota er en sød og glad hundepige, som blev fundet på gaden i Portugal sammen med hendes 2 hvalpe Canella og Junior. De 2 hvalpe fik hurtigt hjem i Danmark. Vi håber sådan for Bolota at dette også vil ske for hende. 

Hun er ikke så stor hundepige, hun vejer lige omkring 10 kg. Den lokale dyrlæger har vurderer hende til at være ca. 2–3 år. Men de danske dyrlæger, som netop har steriliseret hende i Portugal, vurderer hende til at være lidt ældre. Hendes tænder er nedslidte og trænger til en tandrens som de fleste internathunde gør.

De siger, desuden at hun var en meget glad og skøn hund. Hun er i privat pleje i Portugal, sammen med en schæferhund og yorkshire terrier, katte og mindre børn. Hun har derfor et godt indtryk af, hvad det vil sige at indgå i en familie/huslige rammer. 

Savner du en lille hunde som Bolota og har du masser af tålmodighed til at lære hende at være en familiehund f.eks. lære at gå i snor,socialisering i Danmark?

Hvis ja, skriv da en ansøgning til os på info@dfas.dk og fortæl lidt om dig selv, og hvad du kan tilbyde Bolota.

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.