Bim

Navn: Bim

Alder: 1 år

Køn: Han, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Vægt: Ca. 12 kg. 

Race: Podengo Mix

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson i DFA: Mette P.

 

 

Skønneste Bim blev fundet løbende i gaderne i Granada. Han blev reddet af to frivillige som arbejder på internatet vi samarbejder med i Sydspanien.

Vi kender ikke til Bim’s baggrund, men han har næppe været en højt elsket familie hund, da han er forsigtig i mødet med fremmede mennesker, specielt mænd. 

Ligeså snart han mærker at fremmede vil ham godt, åbner han op. Det kan tage lidt længere tid med mænd. Hans kommende familie skal derfor være klar på, at Bim skal socialiseres med mennesker i et tålmodigt og roligt tempo. 

Bim er god med katte og de hunde han indtil videre har mødt, både hun samt hanhunde. Han er MEGET legesyg i trygge rammer. 

Bim er i pleje/bor hos en af de frivillige på internatet, så han kan få et bedre kendskab til hvad et hjem er.

Plejefamilien oplever at Bim hurtigt knytter bånd til dem som er omkring ham til dagligt. Han er meget kærlig, legesyg og lærenem. Han syntes ikke, at det er så sjovt at være alene hjemme, dog hjælper det når han er alene hjemme sammen med plejefamiliens egen hundeflok. Han sover igennem om natten og giver den gas om dagen. Derudover er han god til at køre i bil. 

Bim søger en familie, som har kendskab til positiv træning / socialisering samt har rolige og stabile rammer. Han formildes ikke til lejlighed samt storbyen. 

Det er kun et plus, hvis der i forvejen er en hund i hans kommende hjem som han kan læne sig opad og lege med. 

Kunne Bim være noget for dig/jer, og er du/i klar på at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.