Jax

Navn: Jax

Alder: Ca. 6 mdr.  

Køn: Han, ikke neutraliseret grundet sin unge alder 

Vægt: Ca. 10 kg./ Small

Kan besøges i: Holbæk

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Søde lille Jax med kommodeben på ca. 6 mdr. søger med lys og lygte efter et kærligt hjem.  Han kan besøges i Holbæk hos sin plejefamilie. 

Jax blev fundet på gaden i Nord Grækenland med sin mor, som har fundet et hjem i Danmark. Det var nogle turister som fandt dem, og bragte dem til et hundehotel da det var nærmest, her boede de i tryghed samt sikkerhed indtil de rejste til Danmark. 

Mere info kommer snart, men send os gerne en ansøgning hvis du er interesseret i at høre mere om denne smukke og glade bandit!

 

Er du klar til at Jax skal lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive tryg ved dine rammer og hverdag? Har du masser af tålmodighed og søger du et nyt familiemedlem? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.