Bella

Navn: Bella

Alder: Ca. 2 år.  

Køn: Hun, steriliseret 

Vægt: Ca. 10 kg./ Small

Farver: Lysebrun/hvid

Befinder sig: Grækenland

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Søde lille Bella på ca. 2 år søger med lys og lygte efter et kærligt hjem. 

Bella blev fundet på gaden med sin hvalp Jax, som også er til adoption. Det var nogle turister som fandt dem, og bragte dem til et hundehotel da det var nærmest, her bor de nu i tryghed og sikkerhed. Selvom de er i sikkerhed drømmer de dog begge om en varm og blød hundeseng at sove i, tryghed, gåture i skoven …….

Bella er en legesyg lille hundepige, som elsker at lege med sin hvalp, hun er meget legesyg og en rigtig unghund. De frivillige oplever hende som en kærlig, aktiv og meget tillidsfuld hund.  Bella er en rigtig skøn hundepige, som fortjener et ordentligt hundeliv! 

Det er et must at du ønsker at gå til hundetræning (I hvert fald 1 omgang som typisk er på 8-10 gange) med Bella når hun er faldet til i et nyt hjem, så hun får en god start på sit nye liv. 

Er du klar til at Bella skal lære de basale ting som f.eks. at gå i snor, være alene hjemme, blive tryg ved dine rammer og hverdag? Har du masser af tålmodighed og søger du et nyt familiemedlem? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.