Bamba

Navn: Bamba

Født:  15.03.2020

Køn: Hun, Neutraliseret 

Befinder sig: Spanien

Forventet Slutvægt: 22-30 kg. 

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Skønne Bamba og hendes bror Goofy blev fundet løbende midt på vejen i Grenada af nogle frivillige fra internatet vi samarbejder med i Syd Spanien. De var begge meget trætte, sultne og ikke mindst forvirret. De bor nu begge i sikkerhed på internatet og trives. 

Goofy og Bamba er blot to store hvalpe, som elsker at lege og give den gas! De kommer godt ud af det med de andre hunde på internatet, de kan dog være lidt voldsomme i deres leg. De kender ikke til deres størrelser. 

De elsker godbidder og at få opmærksomhed af de frivillige på internatet. De frivillige er igang med at lære dem at gå i snor, træningen går okay, men de er stærke og har meget de skal lære af hverdagens basale ting.

Bamba er en skøn pige som altid charmer får charmet sig ind på de frivillige på internatet! Hun er lidt mere rolig end Goofy.  

Vi søger et hjem til Bamba som er aktivt og  har tålmodigeden til, at Bamba som er unghund skal lære en hel masse. Det er kun en fordel, hvis man i forvejen har erfaring med at havde hunde som er +20 kg.

Grundet hendes størrelse og aktivitets niveau formidles hun ikke til Lejlighed eller række hus. Hun vil ELSKE at få sig en have hun kan sole sig i om sommeren, når hun ikke er på eventyr i skoven! 

Bamba har mulighed for at komme til Danmark midt februar, hvis den rette familie dukker op. 

Kunne denne skønne pige være noget for dig/jer, og er du/i klar på at hun skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania. Læs mere om hvilke tests der foretages under “adoption” i menuen.

Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.