Axel

Navn: Axel

Født: 03.06.2017

Køn: Han, Neutraliseret

Vægt: Ca. 10 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Charmetrolden Axel blev fundet gående alene ude på landet i Spanien. Axel var tynd og dehydreret. Heldigvis var der en frivillig på internatet som fandt ham og bragte ham i sikkerhed på internatet – Han var så tillidsfuld med det samme og kravlede op i skøddet på den frivillige. 

Axel har boet på internatet siden 12.12.2018 og er en af de mange podengo mix. som står på internatet og venter på at få et hjem.  

Axel elsker når gruppen af børn/unge kommer på internatet samt når gåtur holdet kommer!  Han er helt klar på at lege, opleve og ikke mindst sidde på skøddet! 

Axel hvalpe gummer stadig lidt når han leger eller hygger med de frivillige. Derudover er han god med de andre hunde i hans kennel og kan godt lide løbelegen. 

Axel er en aktiv hundefyr som vil elske nogle gode lange gåture i skoven, søge opgaver i haven samt ikke mindst  hygge på sofaen og en masse lækre godbidder. 

Er du klar på at skønne Axel skal lære hverdagens basale ting og har du masser af tålmodighed samt erfaring med at havde hund?  

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Axel vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Han bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Axel vil få orme- og loppekur inden han forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde ham til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.