Athena

Navn: Athena

Født: April 2017 

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: Ca. 25 kg.

Højde: Ca. 60 cm

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Athena blev indleveret på internatet i Spanien af Politiet, som havde fundet hende løbende på motorvejen mod Malaga. Athena løb rundt med en Mastiff Hvalp, om de er blevet dumpet sammen eller om de har fundet hinanden på gaden vides ikke.

Athena er sød og kærlig hundepige på internatet. Hun er rolig i sin kennel, men kan dog bruge lang tid på at snuse rundt. Udenfor sin kennel er hun også nysgerrig, specielt efter dufte i naturen.

Athena går rigtig fint i snor og tigger gerne de frivillige om godbidder på sin egen søde måde. Hun er lidt en kæledægge! 

I hendes kennel bor hun sammen med 4 andre greyhounds samt 2 podengoer, dette klarer hun rigtig fint. På internatet er Athena god med både de andre han og hun hunde. 

 Vi kan slet ikke forstå at Athena ikke er blevet adopteret endnu, hun har ventet i snart 1 år! Hun er en af de mange glemte Greyhounds og Podengoer som står på internatet og længdes efter et hjem.

Er du klar på at Athena som udgangspunkt skal lære de basale ting i hverdagen og kan du tilbyde hende et godt og kærligt hundeliv, hvor hun ikke bliver glemt igen? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Athena vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Athena vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.