Information om Alfred

Navn:                       Alfred 
Køn:                         Han
Født:                        15 Maj 2018
Neutraliseret:         Nej 
Sundhedstjekket:   Februar 2019 
Ca. Vægt:                 12 kg.  
Formidlingsgebyr:  2000 kr.
Kan besøges i:         Silkeborg 
————————
Kontakt os på:          
adoption@dfas.dk

Hvem er Alfred og hvilket hjem søger han:

Søde Alfred på kun 11 mdr. søger en ny familie, da familiens situation desværre har ændret sig.

Alfred er et rigtig madøre, både når det gæler godbidder og sin tørkost. Han elsker opgaver, og at bruge sin snude samt hoved. Derudover elsker Alfred også en god gåtur i skoven, han går fint i snor, men kan dog godt trække lidt, hvis der er en lækker duft i naturen.

Alfred har gået til socialiserings træning og dette er godt. Han kan nogle gange være lidt forsigtig, men elsker at snakke og lege med både hunde, mennesker og børn når han lige har set dem lidt an. Alfred bor i dag sammen med Charlie som er familiens anden hund.  

Alfred kan ikke lide at være helt alene hjemme, så hyler/kalder han.  Dog kan han fint være alene hjemme sammen med familiens anden hund Charlie. Når Charlie er der, sover Alfred bare når de er alene hjemme. Alfred har aldrig prøvet at være “ene hund”. Han kommer fra en søskendeflok på 11 som han gik sammen med til han var 4 mdr. og siden da har han boet med Charlie.

Alfred har et helt normalt energi niveau. En god tur i skoven og at ligge i skødet i sofaen og køre bil er noget at det bedste han ved. Når han hører bildøren, så er han helt klar til at skulle med på køretur. En Aktiv hund udenfor, men en rigtig puttetrold indenfor! 

OBS: Alfred ønsker sig et hjem, hvor der er en social hund, hus med indhegnet have, og meget gerne et sted, hvor man må være med i sofaen når der skal hygges fredag aften foran fjernsynet.

Syntes du også at Alfred er skøn og kan du give ham et kærligt hjem? Så send os en mail med lidt om dig, dine rammer osv. til adoption@dfas.dk

 

Alfred er sygeforsikret hos Agria, og der er blevet foretaget et sundhedstjek hos Alfreds Dyrlæge i Danmark i forbindelse med omformidlingen. 

Baggrundshistorie: 

Søde Muriel, der nu hedder Alfred er født på internatet Bianca i Portugal. Alfreds mor Mammy blev fundet gående på gaden drægtig, heldigvis var der en lokal som kørte hende til internatet. Kun to dage efter Mammy blev indleveret på internatet fødte hun 11 små snuder. Alfred kommer derfor fra en stor søskendeflok, hvoraf 4 af dem er i Danmark. Alfred har boet hos sin familie siden han var 4 mdr.