Abril

Navn: Abril

Alder: 1,5 år  

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: ca. 14 kg. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Mette P. 

Den smukke Podengo pige Abril, blev fundet gående alene i Granada’s gader. Hun var meget tynd og afkræftet. Hun har uden tvivl været på egen hånd i nogen måneder. Hun er formentlig en af de mange podengoer, som bliver kasseret hvert år i marken hvis de ikke er gode jagthunde. 

Abril er en blid og sød pige, som er ved at lære mennesker’s sprog og gøren. Hun er lidt tilbageholdene, men bliver bedre og bedre for hver dag der går. Internat miljøet er stressende og hun forventes at blive flyttet i en plejefamilie snarest. 

Abril er god med de andre hunde på internatet og har ikke været reagerende overfor de katte som hun er blevet testet med. Hun er ikke dominerende eller en frontløber i hundeflokken. Hun vil gerne lege med de andre hunde, men er stadig igang med at finde hendes plads i flokken.  

Hun er meget glad for godbidder, og tager dem meget forsigtigt. Hun er igang med at lære at gå i snor, det syntes hun er noget lidt underligt noget. Dog er kys i panden af de frivillige som hun kender det bedste hun ved. 

Denne smukke pige søger et godt og trygt hjem, hvor hun kan udvikle sig endnu mere og opleve hvordan det er at være en højt elsket familie hund. 

Hun formidles ikke til storbyen, da vi mener hun ikke vil trives i dette miljø på nuværende tidspunkt. 

Kunne Abril være noget for dig/jer og kan du give hende det liv hun fortjener?  Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Abril vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Abril vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Abril vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.