Taffy

Navn: Taffy

Født: 1 år

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: 25-30 kg. 

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Ida Lind 

Den store skønne Taffy, blev fundet som lille med sine søskende i en forladt bygning. De fandt hurtigt alle nye hjem i Spanien. Desværre så blev Taffy leveret tilbage for nyligt, da hendes familie mente hun var blevet for stor. Vi ser ofte at de desværre bliver leveret tilbage når de ikke længere er “søde små nuttede” hvalpe. 

Taffy er en glad pige! Hun har været van til børn og mennesker og er derfor også en social pige. Hun er ikke så “elegant” med børn, men er meget glade for dem! 

Taffy er god med de andre hunde på internatet, hun vil gerne lege, men ved ikke altid hvor stor hun selv er. Da hun blot er en legesyg unghund gummer hun også stadig lidt i hænder når hun vil lege eller havde opmærksomhed.  

Taffy er ikke trænet så meget i at gå i snor, så internatet tager et par små ture når der er tiden til det, så hun kan vænne sig til den. Det er gået fint, hun trækker dog lidt her og der.  

Søger du en stor glad hunde pige, har du masser af tålmodighed og erfaring med hunde ? 

Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Taffy vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Taffy vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Adoptanten vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.