Popai

Navn: Popai 

Født: Start November 2019

Køn: Han, ikke neutraliseret grundet sin unge alder

Befinder sig: Spanien

Forventet slutvægt: Ca. 16 kg. +/-

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Podengo Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Kontaktperson: Mette P. 

 

 

Sødeste Popai er født hos en familie, som desværre avler mange kuld om året. Internatet vi samarbejder med i Sydspanien har i lang tid prøvet at få dette stoppet! Desværre er det ikke lykkes dem endnu, dog sker der fremskridt. Popai og hans 6 brødre blev kasseret, da de ikke blev som forventet og var hanner. Internatet fik chancen for at hente dem inden de ville blive efterladt i marken. 

Vi syntes at Popai er helt perfekt som han er! Vi håber på at kunne finde et godt hjem til ham i Danmark, hvor han ikke bliver kasseret igen og kan få lov til at være en højtelsket familiehund. 

Popai bor hos en plejefamilie, så han kan lære lidt om hverdagens basale ting. Popai er hurtigt til at lære, og hvis der er godbidder i sigte er han meget ivrig. Han er meget glad for mennesker og deres opmærksomhed. Han knytter sig meget til dem der er omkring ham. 

Popai er god med de andre hunde han har mødt på sin vej, og dem som han bor sammen med hos plejefamilien – han er meget legesyg! Selvom han er en aktiv podengo fyr, så er han rolig i hjemmet, hvis han bliver stimuleret både fysisk og mentalt. 

Popai har stadig meget han skal lære, specielt at være alene hjemme. Dette syntes han ikke helt er sagen endnu. I starten var han meget opmærksom på nye/ukendte lyde, han begyndte dog hurtigt at slappe lidt mere af.  

Vi fortrækker et hjem til Popai, som ikke er i en lejlighed eller i storbyen. 

Han forventes at blive en mellem størrelse hund – et forsigtigt gæt vil være omkring 16 kg.  

Kunne charmetrolden Popai være noget for dig/jer, og er du/i klar til at han skal lære alle hverdagens basale ting? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies.

Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket.

Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret og det er et krav ved adoption igennem os, at der bliver tegnet en udvidet sygeforsikring.