Edna

Navn: Edna

Født: 20.08.2018 

Køn: Hun, Neutraliseret

Vægt: 20 kg.

Mål skulder: ca. 53 cm.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Race: Podengo / Lab Mix

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

Smukke Edna blev fundet efterladt med sin bror Axel midt på hovedvejen til Malaga. De var meget forvirrede og dehydreret. Specielt Axel bar præg af at han havde skulle beskytte dem.   

Heldigvis var der en som stoppede og tog kørte dem til internatet i Spanien, hvor de nu bor i sikkerhed til de har fundet nogle gode hjem.  Axel er allerede reserveret.  

Edna er meget sød og kærlig hundepige. Hun elsker at ligge oven på de frivillige og få nus – hvis du stopper beder hun blidt om mere med poten. 

 Edna er en meget tillidsfuld og social hund på internatet. Derudover elsker hun også at lege med legetøj alene, eller sammen med sine hunde-venner. Hendes bedste ven på internatet er uden tvivl Axel, som gerne får mange kys! 

Edna ønsker et hjem hvor der er tid til gode lange gåture i naturen og aktivering både fysisk samt mentalt. Hvis der er en plads i sofaen vil Edna bestemt også nyde dette! 

Edna skal lære alle hverdagens basale ting, men er dog ved at være tryg ved snoren. Det vil kun være et plus, hvis du har lysten til at gå til hundetræning, så hendes gode udvikling socialt med andre hunde samt mennesker forsætter.  

Kan du heller ikke stå for smukke Edna? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen adoption@dfas.dk 

Edna vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og vil havde fået vaccinen mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania, tægefeber og giardia. 

Edna vil få orme- og loppekur inden hun forlader Spanien, havde EU pas og være chipmærket.

Du vil selv skulle tilmelde hende til hunderegisteret + oprette en udvidet sygeforsikring som er et krav ved adoptioner igennem DFA.