Sadie

Navn: Sadie

Født: Slut Juli/Start August 2019

Køn: Hun

Forventet slutvægt: Ca. 16-18 kg.

Befinder sig: Spanien

Adoptionsgebyr: 3500 kr. 

Kontakt os på: adoption@dfas.dk

 

 

Smukkeste Lille Sadie blev fundet sammen med sine 5 søskende i området Sayalonga i Spanien. De var blot 5 uger gamle og var blevet efterladt til at dø i en lukket kasse. 

Heldigvis var der en god sjæl som hørte de små skrig og fik hastet hvalpene i sikkerhed hos den Spanske organisation som DFA samarbejder med i Syd Spanien.

Det var svært at fine en god plejefamilie som kunne tage sig af alle 6 hvalpe, der blev derfor fundet 3 plejefamilier. Sadie bor sammen med en søster hos en plejefamilie.  Plejefamilien har derudover en ældre hund i forvejen. 

Sadie er en nysgerrig lille basse, som elsker sin mad, en god lur sammen med hendes bror og ikke mindst at give den gas med bamserne. De er nogle rigtig små krudtugler med gang i den. Sadie kan nogengange sidde og kigge i lang tid på sin søster, blot for at vente på at hun er klar til en god leg. 

Sadie og hendes søskende er blevet vurderet til at være nogle pointer mix. De har nu på begyndt deres socialiserings træning med børn og gæster, dette går rigtig godt. 

De elsker begge at få kram og kys ! 

Sadie er som hvalpe er flest, og vil stadig skulle lære en masse når hun får et hjem. Vi kan slet ikke forså at hun endnu ikke har fået et hjem. 

Har du mod på at give Sadie et godt hundeliv og har du tålmodigheden til at hun skal lære hverdagens basale ting? 

Så send en mail med lidt om dig selv, dine rammer samt gerne et telefonnummer til adoption@dfas.dk 

Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.