Plejefamilie

DFA har brug for et netværk af plejefamilier af forskellige årsager:

At være plejefamilie for en udenlandsk hund eller kat kan give mange glæder. At se en lille skræmt, forsagt og måske bange hund eller kat blomstrer op og begynder at vise tillid og livsglæde. Mange af de udenlandske hunde eller katte er yderst kærlig og trofaste, ofte vil de gerne putte sig ind til én og nyder at de nu er i trygge hænder. Noget som vi danskere ofte tager for givet, men som nogle af disse dyr først skal til at lære. En del udenlandske dyr har oplevet frygtelige ting, andre har aldrig fået den menneskelige kontakt som er så vigtig – og det er her du kommer ind i billedet.

For at give dyrene den bedste mulig pleje i disse situationer, søger vi familier som har overskud til at give disse dyr kærlighed, opmærksomhed og tryghed. Nogle hunde vil kræve mere end andre. Nogle hunde og katte kan med andre, andre skal i pleje som det eneste dyr i husstanden – nogle dyr kan med børn, andre ikke. Desværre er det ikke altid at vi ved det på forhånd, selvom dyrene er adfærdstestet.

Evt. ødelagt indbo kan DFA ikke påtage sig at erstatte.


Det er vigtigt at du:

Oplys DFA om:

Du skal vide at:

Foder sponsoreres og udleveres af DFA ifm. når hunden afhentes til pleje.
 

Du vil blive kontaktet af DFA for at få en opdatering på din plejehund/kat. Oplever du adfærds- eller sundhedsproblemer, ring da omgående til din kontaktperson.

Ønsker du at blive plejefamilie for DFA, så send en e-mail med lidt information om dig/jer inkl. svar på ovenstående punkter på e-mail: info@dfas.dk


Vi glæder os til at høre fra dig !