Skiathos Dog Shelter
 

Så skete det for Skiathos. Virkelig en sorgens dag. I går havde Jan (Der leder internatet, Skiathos Dog Shelter) besøg af den græske embedsdyrlæge samt politiet. De var meget ubehagelige og var ligeglade med internatets stand og at hundene så fine og velnærede ud. Der er kommet nye regler i Grækenland, de samme som Julie (på Halkidiki Dog Shelter) blev udsat for.  Desværre sidder hun i regering og nu er disse regler lavet og det gælder KUN de internater der sender hunde ud af landet. På den måde kan hun ramme os mest muligt. Jan er ked af det men giver ikke op. Hun mener det er realistisk at samle 50000 euro til internatet, men det vigtigste er at borgmesteren støtter hende, da det er et mega projekt. Lige nu er der ovenikøbet valg til borgmester posten. Jeg afventer nu at Jan lægger noget op på Skiathos dog shelters, så skal borgmesteren lammes med mails og donationerne begynde at indsamles. Lykkedes det ikke, er 15 års hårdt arbejde spildt.

Dyrlægen var meget chokeret over den måde hundene blev "pakket"sammen ...på og de nye regler er som følger:

 1) ingen hunde må være på internatet i mere end 10 dage, så skal den slippes løs på gaden.

2) alle hunde skal have seperat hundegård og en trediedel af gulvet skal være beklædt med materiale hunden kan hvile på.

 3) der skal bygges et annex med toilet, kontor og køkken

4) der skal være kloakker.

Faktisk var de tæt på at forlange at alle 65 hunde skulle på gaden med det samme. Nu sker der så det, at de sender en rapport til Jan og borgmesteren med deres krav og en tidsfrist. Jan har fundet ud af at det hele bunder i hende den sindssyge Garaguni. Hun har jo kæmpet i mange år mod at vi skulle tage hundene ud af landet. Hun hader hunde og katte og vil helst de skal dø på gaden, gerne af gift. Desværre har hun stor indflydelse på regeringen og nu er disse regler lavet og det gælder KUN de internater der sender hunde ud af landet. På den måde kan hun ramme os mest muligt. Jan er ked af det men giver ikke op. Hun mener det er realistisk at samle 50000 euro til internatet, men det vigtigste er at borgmesteren støtter hende, da det er et mega projekt. Lige nu er der ovenikøbet valg til borgmester posten. Jeg afventer nu at Jan lægger noget op på Skiathos dog shelters, så skal borgmesteren lammes med mails og donationerne begynde at indsamles. Lykkedes det ikke, er 15 års hårdt arbejde spildt.

Har du lyst til at hjælpe DFA og Skiathos Dog Shelter, kan du gøre følgende:

1) Vi vil gerne bede alle om at sende en mail til borgmesteren på Skiathos. Det er vigtigt at understrege at borgmesteren støtter Skiathos Dog Shelter, så mails skal indeholde positive historier om hvorfor de skal blive ved med at støtte internatet. Alle der har adopteret: SEND GERNE BILLEDER og historie om Jeres dejlige hunde/katte, skriv hvorfor DU/I tager på ferie på Skiathos og hvad dyrevelfærd på en græsk ø betyder for Jer. Dette skulle give borgmesteren lidt at arbejde med, når de skal kæmpe mod myndighederne. Mail er pressoffice@n-skiathos.gr og hans navn er Nikolaos Plomaritis.

2) Den danske konto er til indsamling er :  2104 6888476626.

 Alle pengene går direkte til Skiathos Dog Shelter

3) Mobilpay, brug 40143733.

1000 tak for Jeres store støtte