Kære alle,

Som de fleste har fulgt med i er Rumænien begyndt indfangning af hunde i landet. Det foregår ikke på en human måde og aflivning af hundene, er heller ikke human.

Allerførst et ønske fra DFA:

Vi skal opfordre bruger af DFA’s facebook side til ikke at oploade foto af den tragiske situation i Rumænien. Der er nogle barske billeder i mellem og det sætter dybe spor i os alle. DFA vælger de billeder som kan oploades, i håb om, ikke at skræmme folk væk fra denne side, fx. folk som ønsker at adoptere en af de skønne hunde som mangler et hjem. Vi håber på jeres forståelse herpå.

DFA har reageret på et nødråb fra en familie i Rumænien, hvis hjem, bil, dem selv og hundene som de passer, er blevet angrebet af folk omkring dem som ikke deler deres passion for at redde hundene. Dvs. de er ikke sikre og trygge i deres eget hus.

Borgmesteren og det lokale politi gør pt. intet for at afværge situationen.
Familien er ved at få hjælp fra udenlandske organisationer og DFA yder økonomisk bistand, ligesom en indsamling er sat på vores facebook side.


DFA vil opfordre alle til at skrive til disse 4 steder:

Dan Jørgensen i EU.
Hans e-mail er: dan.jorgensen-office@europarl.
europa.eu

Bormester i Baneasa, Giurgiu
E-mail: primar@primaria-giurgiu.ro

Politiet i Baneasa, Giurgiu
Email: cabinet@gr.politiaromana.ro eller benyt formularen på:
http://www.primariabaneasagr.ro/index.php?pagina=contact

Rumæniens regering:
Victoriei Square 1, District 1
011 791 Bukarest
Rumænien
E-mail:drp@gov.ro

De 3 steder i Rumænien, skal være på engelsk.

DFA opfordrer til at stoppe en systematisk indfangning og aflivning af gadehunde og private hunde på voldsomme barbariske måder. Samt overfald og chikane af folk som arbejder med gadehunde. Vi opfordrer til dialog med dyreværnsorganisationer NU!


Det skal dog siges, at det ikke er alle steder i Rumænien, at dette overgreb på hunde og mennesker foregår. DFA er i kontakt med et internat, som har et godt samarbejde med de lokale myndigheder.

Spørgsmål om Rumænien og vores indsamling rettes til Christina Holm eller Kamilla R. Karlsen på e-mail eller facebook.