Dyrlæger i Sesimbra, Portugal 2013

 

Den 28. september 2013 drog Lisbeth, Anne-Marie, Agnes og Janni til Portugal for at hjælpe med at sterilisere og kastrere hunde og katte, for at mindske antallet af uønsket dyr i Portugal.

Holdet bruger som altid deres egen ferie på at arbejde. DFA betaler flybilletter, medicin, materiale og udstyr. Dyreværnsforeningen Bianca betalte for en bolig til dem. I år løbe det op i kr. 9422,- for medicin og 12.987,75 for materiale. Leje af bil 5200,- og flybilletter løb op til kr. 6300,-. Alt i alt 33909,50 for 9 dage. Det er en tung post i DFA's økonomi, men også vores fornemmeste opgave at hjælpe i de lande, som til daglig lever med gadehunde- og katte.

I år arbejdet holdet fra en klinik i Sesimbra, hvor de også boede. I alt blev det til 104 hunde og katte. Det er ikke altid lige til operationer, denne gang mødte de navlebrok og tumor på dyrene.

      
                            Tasken pakket med medicin                            Hele holdet, fra venstre: Agnes, Janni, Lisbeth, Rikke og Anne Marie
 

                        
           Agnes ved at klargøre en hund til operation               Janni og Lisbeth ved at sterilisere en hund     Endnu en hund på operationsbordet