Indtil videre er der indbetalt 14.000,- til dette formål !

 

Foder til Skiathos og Halkidiki februar 2011


Kære alle trofaste medlemmer af DFA.
 
Vi har i slutningen af december fået en bøn fra både Helen på Skiathos og Julie på Halkidiki om at de er løbet tør for foder og de har ondt om penge. Turist sæsonen først starter igen i maj 2011, så de får ingen donationer før der.

Jeg har opsøgt vores trofaste foderfirmaer og i dag er der blevet sendt 12 paller for til Julie på Halkidiki og 13 til Helen på Skiathos. Det er SUPER kvalitet foder. De 23 paller er fra Specifik og de 2 paller fra Royal Canin. Som I kan se på billederne fyldte det en hel lastbil.

                             
Specifik har give os for ca. kr. 600.000,- (Ja, du læste rigtig over en halv million - i udsalgspris) og Royal Canin for ca. kr. 30.000,-  Vi er SUPER glade for at kunne sende dette af sted, MEN transporten er dyrt. Det koster DFA kr. 45.000,- at sende foderet af sted. Det er rigtig mange penge og derfor har vi en bøn til Jer trofaste medlemmer:

Kunne I måske alle sammen have lyst at donere ca. kr. 100-200,- ? for derved håber vi at kunne samle en del af denne udgift ind for kr. 45.000,- er virkelig en tung post på DFA's budget...... Men det er vigtigt for os at sikre, at hundene og kattene ikke sulter på internaterne.

Har du lyst og overskud, indsæt da pengene på følgende reg. 3430 konto: 4840 503 402 og øremærk pengene "transport af foder".

På forhånd 1000 tak for hjælpen... Vi sætter virkelig stor pris på det.

 
KH
Christina Jespersen
Dyrlæge
DFA

Hilsen fra Julie, Halkidiki - 9feb2011:

Kære Alle,
Så nåede fodret frem til Julie. Hun er MEGA glad og taknemmelig for alt foderet og som I kan se glæder en af kattene sig allerede til at komme til maden.
Knus Christina