Døllefjelde-Musse marked 2011

 

Årets Døllefjele-Musse marked er netop slut og vi havde 3 fantastiske dage, hvor vi fik solgt godt. Vi havde et stort telt på 10x6 m på standen og 6 gange var traileren forbi med ting som skulle sælges, så der var nok af gode effekter at sælge af. Vi fortalte om DFA's arbejde og fik givet brochure til interesserede.

 

Glade blev vi da mødte folk, som også besøger os til vores årlige DFA Træf. Det varmer virkelig at have medlemmer og hundeejer som støtter DFA, lige meget hvor i landet vi er.

Et andet lyspunkt var da politiker Lennart Damsbo-Andersen (medlem af Folketinget) indvilligede i at kigge forbi vores stand for at høre om DFA's arbejde og de problemstillinger som DFA kæmper med i udlandet. Ikke bare dyremishandling, for det kender vi alle til. Men mange andre ting som vi kæmper med, så som håndhævning af dyreværnslovgivningen  i udlandet. Hvorfor smides der stadig gift ud i gaderne før turistsæsonen, når der er dyreværnsorganisationer som gerne vil hjælpe på feriestederne ? Hvorfor modarbejder den lokale borgmester, politi, ja sågar de danske rejsebureauer  os, når de kan se at vores arbejder givet gode resultater. Vi er i år 2011 og alligevel skal vi mange steder gå på listesko.

Vi forventer ikke mirakler, men hvis Lennart Damsbo-Andersen kan gøre opmærksom på DFA's kæmpe arbejde og de problemstillinger som ikke kun DFA dagligt kæmper med - og viderebringe dette til EU, så er der stadig håb for at vi bliver lyttet til. Hvad nytter det at der bliver brugt tid på lovgivninger, hvis disse ikke håndhæves. Mange sydlande ser herreløse dyr som affald, men hvorfor modarbejder de os så, når vi sender dyrlæger af sted for projekt "dyrlæger uden grænser, for at steriliserer og kastrerer de herreløse hunde og katte?

 

Vejret var med os og de første regnskyl kom først hen mod slutningen søndag. Da teltet skulle pakkes ned, fik vi dog gratis brusebad, for der åbnede himmelen sig, men intet kunne hyle os ud af det og vi tog det med et smil på læben.

  

Nye jakker, T-shirt og tasker vil snart være klar til salg i "shoppen" på www.dfas.dk