Navn:                                  Zeze

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født 5. oktober 2016
Forventet slut vægt:       10 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    4. maj 2017

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk


               
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Sød lille podenco hvalp søger hans helt egen familie. Zeze bor i dag på internatet i Portugal, men savner en varm seng at sove i, kærlighed og en familie der vil elske en aktiv hund.

 

Han blev fundet i en jordhule sammen med hans søskende hvor hans mor havde født dem. De blev fundet og bragt til internatet. Han er klar til at rejse til Danmark.

Han forbliver en lille hund på omkring 10 kg, Hans mor er en lille hund på bare 8 kg.

En podenco er en livlig, venlig, aktiv, intelligent og omgængelig hund, så det er vigtigt at familien syntes at det er hyggeligt med en hund med "fart over feltet" og massere af lyst til leg.

Kan du give en kærlige Zeze et dejligt hjem eller har du lyst til at vide mere? Så kontakt Ida på ida@dfas.dk.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA