Navn:                                  Vida

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født 2014, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       8-12 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk
 


 
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Skønne Vida søger sin helt egen familie som vil elske hende og give hende en kærlig og stabil tilværelse. Hun er en rigtig sød pige der bare elsker at være tæt på sine ejere. Hun er helt klart en hund som knytter sig meget til de mennesker hun bor hos. Vida er en lille krudtugle med energi. Hun elsker at lege, gå ture og hundetræning vil hun elske. Både for at bruge hovedet, for at brænde energi, men også for at vise hendes ejere hvor meget hun vil gøre for dem.

Hun blev indleveret på internattet i Portugal en kold nat, hvor hun havde stået og frosset indtil personalet ankom om morgenen. Hendes ejere har også syntes at de vil klippe hendes hale, så nu vrikker Vida med hele numsen i stedet når hun bliver rigtig glad.

Hun går på nuværende tidspunkt med andre hunde på hendes egen størrelse, men også med nogle store senior hunde uden problemer.

Du kan se en video at skønne Vida her: https://www.youtube.com/watch?v=lJvgoHCgmlI&feature=youtu.be

Hun vejer ca. 10 kilo og er steriliseret. 

Vida drømmer sådan om sin helt egen familie, der har tid og overskud til et nyt familiemedlem og som har massere af kærlighed at give.

Kan du tilbyde Vida et trygt og kærligt hjem? Så kontakt Ida.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA