Navn:                                  Victoria

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født  2013, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       25-27 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Jette på 2857 8937 eller på mail: jette@dfas.dk
 

     
 

                
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Skønne Vitoria blev fundet på gaden, pelsen var godt filtret og hun var forvirret. Forvirret over at være efterladt af sine ejere. Hun har det blideste ansigtsudtryk og nogle øjne der bare fanger dig.

Hun søger en familie som vil elske hende for altid. Lige meget hvad der sker, skal og må hun ikke skifte hjem. Hun skal have en familie som vil gå ture med hende, børste hende, lege med hende og aktivere med fx søge lege.

Hun kan trække i snor, så der skal naturligvis trænes med dette, at være alene hjemme og socialisering med andre hunde og mennesker. Selvom hun er god til det meste nu, kan det ændre sig når hun kommer ud i sin nye familie og skal derfor lære at styre sin energi – og det er din opgave som hundeejer at gøre dette. – evt. ved at gå til hundetræning et par gange.

Er du den rette til denne skønne pige ? Ansøg ved at skrive til Jette..____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.