Navn:                                  Tony

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født   2015, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       9 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk
 
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Tony stod bundet til internatet en morgen da de frivillige mødte ind. Tony var blevet båndet til lågen i løbet af natten, og var meget forvirret da de frivillige kom. 

Det tog dog ikke lang tid før Tony ville snakke og tillidsfuldt gik med dem ind igennem lågen til internatet. Som det ses på billederne er Tony en rigtig charmør som gerne giver en et smil med på vejen. 

Tony er en glad fyr, som elsker nus og opmærksomhed samt gåture. Tony bor på internatet sammen med både han og hunhunde, og dette går rigtig fint.  

Tony håber at der en familie som vil give ham den opmærksomhed han savner, gode gåture, en varm hundeseng at sove i og en masse gode oplevelser.

Er det dig som kan give Tony det hundeliv som han drømmer om? Så gerne en mail med lidt om dig selv til mig.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA