Navn:                                  Tobias

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født september 2014, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       9 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                      Skiathos

Befinder sig:                     Hos plejefamilie i København

Kontaktperson:                Ida på mail: ida@dfas.dk
            

     

   
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Tobias er meget rolig og går godt i spænd med de fleste hunde. For et år siden, da han kom til internatet var han meget genert fyr, men nu er der allerede en stor forandring og han kommer selv hen og vil op og nusses osv.

Han er god med både andre hunde og helt fin med de katte han har mødt.

Alt i alt en meget glad og sød hund der elsker at gå, lege og nusse. Han er derudover en meget madglad dreng der vil elske at træne med godbidder.

Kan du give Tobias et nye hjem, så kontakt Ida.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA