Navn:                                  Tim

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født  2015, præcis dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       10 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk

                        Klik her for video

 


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Tim blev pludselig afleveret på internatet en sen eftermiddag, da hans familie valgte at flytte til udlandet uden ham. Vi har tidligere fundet et hjem til Shakira i Danmark som også blev efterladt af Tim's familie. 

Tim var i starten meget forvirret og overvældet af al gøen på internatet, men tog det allerede bedre efter en uges tid. 

Tim er en sød og kærlig fyr, der gerne vil snakke og lege. Tim bor både sammen med store, små, han og hunhunde, dette klarer han rigtig fint.  

Selvom Tim har været van til at bo hos en familie, skal man være klar på, at han stadig skal lære et nyt hjem at kende.

Er du også faldet for kærlige Tim, og kan tilbyde ham et trygt og kærligt hjem, hvor han ikke bliver smidt ud igen? Så send en ansøgning med lidt om dig selv og din hverdag til os.____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA