Navn:                                  Tatiana

Køn:                                    Hun, neutraliseret

Cirka alder:                        Tatiana født 2013, nøjagtig dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       5-6 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra                     Skiathos

Befinder sig:                      I Dianalund

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk

            

                                                                       
 

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.


Baggrunds historie:
Tatiana elsker mennesker og at putte, sidde på skødet, blive nusset og at få godbidder. Hun ignorere katte og elsker at gå tur med de andre små hunde på internatet. Hun går fint i snor og kommer når man kalder på hende. Hun har været en god og kærlig mor for hendes hvalpe. Tatiana har helt klart boet i et hjem indtil hun blev gravid og smidt ud hjemmefra. Hun er en skøn hund der bare søger efter en god og tålmodig familie som vil forkæle hende og klø hende på maven!

Tatiana så gerne finde en kærlig familie i Danmark som vil give hende stabilitet, kærlighed og et godt hjem resten af hendes dage. Hun er steriliseret. 

Hun er i pleje i Dianalund.

Vil du høre mere om Tatiana, så send endelig en mail til Ida.

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA.