Navn:                                  Søs

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født
Forventet slut vægt:       12 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Kommer fra:                      Grækenland

Befinder sig:                     Hos plejefamilie i København

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk
 


                         
               
 
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Smukke og dejlige Søs søger en familie uden små børn. Søs er oprindeligt fra Grækenland. Hun blev adopteret af en familie som elsker hende højt. De fik tvillinger med handikap og Søs trives desværre slet ikke med små børn.

Derfor er hun nu i plejefamilie uden små børn og vi søger et permanent og kærligt hjem til hende. Kærlig er et af kodeordene for en ny familie når det kommer til Søs.

Hun er en sød og glad hund der lige skal se folk an de første 10 minutter. Hun vil kunne trives i både en lejlighed og i hus. Hun er god med andre hunde, vil gerne lege og sød at gå tur med.

Hun har støvmide allergi og får en pille om dagen for dette for at modvirke kløe, dette skal fortsætte livet ud. Pillerne koster 170 for en stor pakke og fåes hos dyrlægen. Forsikringen dækker noget af beløbet.

Videoer kan fremsendes af Søs hvor hun er på standen og gå og viser hvor glad hun er for nus og godbidder.

Det er vigtigt at Søs kommer til en familie der er hundekyndig og kærlig.

Kunne det være jer? Så send en besked til Ida på ida@dfas.dk med lidt om jeres hverdag hvad I kan tilbyde Søs.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA