Navn:                                  Smart

Køn:                                    Han (ikke kastreret og ikke med i prisen)

Cirka alder:                        Født  maj 2017, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       8 kg

Formidlingsgebyr:          3000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale

Kontaktperson:                Ida på 2970 1066 eller på mail: adoption@dfas.dk
 

    
 


              
Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Lille Smart blev efterladt i en fremmed have med en pose hunde-foder og et håndklæde midt om natten. Ejerne af huset fik et chok da det begyndte at pusle. Efter at havde kigget rundt i haven fandt de lille Smart som sad bange og Alene i mørket. Dagen efter kørte de Smart hen til internatet.

Smart er en rigtig lille charmetrold, som elsker at lege, blive nusset og gå på opdagelse. Han er blevet meget tillidsfuld, og en rigtig hvalpe bandit.  

Vi ønsker at finde et hjem, som vil introducere ham til et liv i Danmark med masser af gode oplevelser, leg, hvalpetræning og kærlighed. 

Vi forventer en slutvægt på ca 8 kilo.

Kan du give Smart et kærligt hjem, hvor han ikke bliver efterladt igen? Så send gerne en mail med lidt om dig selv til mig.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA