Navn:                                  River

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født januar 2014, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       15-16 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale
Kontaktperson:                Heidi Thomsen på e-mail: heidi@dfas.dk
            

 
 

                              Klik her for at se video

   


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
River er en frisk og glad dreng på ca. 15 kg og 45-50 cm høj. River er født i Januar 2014 og er kastreret.

River er en enormt smuk dreng. Alligevel er han en ud af mange sorte hunde som har siddet og ventet på et hjem siden han var helt lille. Han kan ikke forstå hvorfor hans hundevenner får hjem, men han hver gang skal blive. Hans søster rejste til Danmark i 2015 og er idag højtelsket familiehund. Han krydser derfor sine poter for at der også findes et hjem til ham.

Han vil elske at komme ud til en familie som vil træne og lege med ham, ligesom han elsker at komme ud på gåture.

River er en mild hund og er sød overfor børn. Han er god med både hun- og hanhunde og han elsker at lege

Da River har boet på internatet i Portugal siden han var lille, vil han kræve træning ligesom en hvalp ville skulle. Han søger derfor en familie med tålmodighed og kærlighed. Hans søster som er i Danmark er enormt veltrænet og lærenem.

River er en god dreng, som vil elske en aktiv familie, som har overskud til ham. Han drømmer om en blød kurv, trygge og kærlige rammer.

Er du blevet forelsket i denne skønne fyr eller interesseret i at høre mere, så kontakt Heidi på Heidi@dfas.dk.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA