Navn:                                  River

Køn:                                    Han, kastreret

Cirka alder:                        Født januar 2014, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       15-16 kg

Formidlingsgebyr:          3500,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale
Kontaktperson:                Heidi Thomsen på e-mail: heidi@dfas.dk
            

 
 

   


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
River er en frisk og glad dreng på ca. 15 kg og 45-50 cm høj. Han vil elske at komme ud til en familie som vil træne og lege med ham, ligesom han elsker at komme ud på gåture.

Da River har boet på internatet siden han var lille, vil han kræve træning så som: alene hjemme, besørge udenfor, gå pænt i snor, socialisering med andre hunde og mennesker mv.

River er en god dreng, som vil elske en aktiv familie, som har tålmodighed og overskud til ham

Kontakt Heidi, hvis River skal være det nye familie medlem i din familie.


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA