Navn:                                  Rafaela

Køn:                                    Hun, steriliseret

Cirka alder:                        Født maj 2007, præcise dato kendes ikke
Forventet slut vægt:       18-20 kg

Formidlingsgebyr:          2000,- + hundesygekasse forsikring                          

Befinder sig:                     I Portugal

Forventet hjemkomst:    Efter aftale
Kontaktperson:
                 
Ida på 2970 1066 eller på mail: ida@dfas.dk
            

 

                         

                                                   Klik her for at se video
                                         Klik her for at se video

   


Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania . Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.
 

Baggrunds historie:
Rafaela har ventet og ventet og ventet. Hun ankom til internatet som hvalp og her har hun været lige siden. 10 år er gået og hun har derfor aldrig kendt til at have sin egen seng, madskål, sofa eller sin helt egen familie. Rafaela er ellers en hund som elsker mennesker. Når man kommer ind i hendes boks står hun et par minutter og kigger på dig. Overrasket over at det er hende du kommer for at snakke med. Når det går op for hende kaster hun sig ned på ryggen og ved intet bedre end at blive nusset på maven. Herefter viger hun ikke fra din side.


Desværre for Rafaela bliver hun overset på internatet blandt 400 andre hunde. Vi gik selv forbi hendes boks 4 gange før vi fik øje på hende på trods af at hun gør alt for at få din opmærksomhed. Hun løber hen til hegnet og står og logrer. Er du ude af syne hopper hun op på et hundehus så hun bedre kan se efter dig. På trods af Rafaelas 10 år er hun stadig en frisk og aktiv hund. Hun elsker at gå ture og hopper elegant op på hundehuset, så må hun komme i møbler vil hun intet problem have med selv at komme derop.

Rafaela er en god og blid pige, så det er vigtigt at hun lærer hvad hun må i et hus via positiv træning og ikke hård skæld ud.
Rafaela har igennem hendes 10 år på internatet set adskillige boks venner rejse til deres nye familier. Hun er derfor vant til at gå med mange forskellige hunde og hun har altid taget pænt imod de hunde som bliver sat i hendes boks.
 
Vi håber sådan at nogen vil give Rafaela nogle gode sidste år i Danmark, hvor hun kan få nus på maven hver dag, egen hundeseng og komme ud på ture som hun elsker!
 
Rafaela er den blideste pige. Kan det virkelig passe at hun aldrig skal have kendt et hjem, men have ventet 10 år forgæves blot fordi hendes udseende gør at man overser hende? Vi krydser alt for at hun ikke skal dø på internatet uden at have kendt til et liv hos en familie.

Kan du give Rafaela er hjem? Så send en mail til Ida.

 


____________________________________General information________________________________
Leishmania:
Leishmania er en smitsom sygdom der ikke findes i Danmark. Den smitter fra hund til hund via en sandflue som lever i Sydeuropa (Grækenland, Portugal, Spanien, Italien osv.). Mange hunde i sydlandene lider af denne forfærdelige sygdom som ikke kan helbredes. Det er en sygdom, der ikke er forsket særligt meget i, og der findes ingen forebyggende vaccine. Når hunde bliver stukket af sandfluen, vil smitten spredes i blodet på hunden. Derefter kan der gå kort eller lang tid inden sygdommen kan komme i udbrud. Sygdommen rammer på 2 måder. 1) Hudsygdom der giver hårtab, eksem, lange krogede negle, ringe om øjnene. Hunden kan medicineres så den kan leve et godt liv alligevel. 2) Smitten rammer de indre organer (lever og nyrer). Hunden kan ikke helbredes og bør aflives. Det er denne sygdom DFA på ingen måde ønsker at få ind i Danmark. En leishmania test koster ca. kr. 500 at lave pr. hund og er 95% sikker. Det er os meget magtpåliggende at understrege, at vi vil gøre alt for at denne sygdom ikke indføres til Danmark med hunde fra DFA